Geloofsonderricht

  • -

Geloofsonderricht

Categorie:Nieuws

Op maandag 19 maart was daar alweer de laatste avond van het Geloofsonderricht van dit jaar. Het thema van het afgelopen jaar was “Jongeren in de bijbel”. Onder anderen zijn David, Jozef, Timoteüs, Samuel en Jezus besproken. Ik wil hierbij de leiding heel hartelijk danken voor hun inzet. Hun trouw en inzet voor de jeugd heb ik zeer gewaardeerd! Top! Ik ben heel blij dat het Geloofsonderricht dit jaar ook gewoon gedraaid heeft. De opkomst was heel wisselend. Van een groep waar elke keer maar 2 kinderen waren tot een groep van ongeveer 8/9 jongelui.

De laatste avond was een hele bijzondere indrukwekkende avond. Petra Pelties was aanwezig om haar levensverhaal te vertellen. Petra staat beter bekend onder de naam “Queen P”. Ze is een rapper en heeft ook tijdens de avond 2 liederen voor ons gezongen/gerapt. Wilt u ook horen wat zij voor ons gezongen heeft dan zijn hier de YouTube links:

Look Forward
God Maakt Vrij (Laat Je Niet Binden)

Het was heel mooi om te horen hoe God in haar leven heeft ingegrepen. Hoe Hij haar gered heeft na een zware mishandeling terwijl Petra hoog zwanger was. Het maakte ook diepe indruk op ons! Ook heeft zij een boek uitgegeven die onder andere bij boekhandel David te koop is. Met de titel: “Queen P! een bewogen leven”. Het liet mij weer zien hoe dichtbij God is! Hoe Hij haar redde terwijl wij denken: dit is hopeloos!…ik zou haast zeggen: lees het boek, het laat je niet koud!