Kringen

Bijbelgesprekskring

De Bijbelgesprekskring komt eens in de drie weken op donderdagavond bijeen op een wisselend adres. Per seizoen wordt gezamenlijk een Bijbelboek of onderwerp gekozen. De deelnemers bereiden beurtelings een inleiding voor, waarna het onderwerp van de avond verder wordt uitgediept.

Gebedsgroep

De gebedsgroep komt iedere week op maandagmiddag bijeen op een vast adres.

Ondernemerskring

Deelnemers aan deze kring behoren niet enkel tot de Bethelkerk. Doel is om elkaar te steunen in de bezinning op geloof en zakendoen. De kring komt vijf keer per jaar bij elkaar, in de regel op de derde donderdag van de oneven maanden. De kring komt op een wisselend adres samen.