Palmzondagviering

09-04-2017 19:00 - 20:00

Op Palmzondag 9 april om 19.00 uur zal er in onze Bethelkerk een viering worden gehouden ter voorbereiding op de Stille week. Met muziek en woord samen op weg gaan naar Goede Vrijdag en naar Paasmorgen!

Gebed, Bijbellezingen en gedichten worden afgewisseld met veel muziek, samenzang en muzikale intermezzi.

De viering wordt georganiseerd door muzikaal ensemble Highlights, die de muzikale intermezzi ook zal invullen. De samenzang zal worden begeleid door organist Gerrit Nuis.

Graag nodigen wij u en jou uit om bij deze viering aanwezig te zijn om zo zingend en lezend toe te leven naar Paasmorgen. Familie, vrienden en bekenden zijn van harte welkom!

Verwante activiteiten

• 24-12-2022 19:30 - 24-12-2022 21:30

Op kerstavond 24 december a.s. om 19.30 uur bent u van harte uitgenodigd voor een 'muzikale Kerstavondviering' in de kerk, georganiseerd en
    uitgevoerd door het muziekteam.

'Met muziek op weg naar het feest van licht en hoop!'

Een viering in de vorm van 'nine Lessons and Carols', lezingen uit het kerstevangelie, afgewisseld met bekende Carols, aangevuld met samenzang.

Na afloop is er gelegenheid om samen warme chocolademelk en glühwein te drinken, een prachtig initiatief verzorgd door enkele enthousiaste gemeenteleden. Wij hopen u en jou te ontmoeten op deze kerstavond!