Archieven

Nadere informatie over het onderwerp volgt nog.

De Bijbelstudie zal plaatsvinden aan de Keppelerdijk 87 te Enschede, bij de familie Zevenbergen.

Levende Woorden

Op deze middag willen we onze studie van Mattheus 24 uit het vorige seizoen voortzetten. We willen dan verder gaan vanaf Matt.24:29. Het is een belangrijk stuk voor ons, omdat het gaat over de terugkomst van Jezus naar deze aarde. Iets wat zomaar in onze tijd zou kunnen gaan gebeuren. Wat kan je dan verwachten? Waar moet je op voorbereid zijn? Jezus vertelt ons erover.

Jaarlijkse barbecue

Dit jaar vindt, als bedankje voor het vele vrijwilligerswerk, de jaarlijkse barbecue voor de gehele gemeente plaats op vrijdag 30 augustus (i.p.v. voor de vakantieperiode). De barbecue start om 18.00 uur. Om de kosten voor iedereen laag te houden, draagt de kerkenraad bij in de kosten.

We hebben een prachtige locatie gevonden, waar voor alle leeftijden meer dan voldoende sta-, zit- en speelruimte is.

Kosten: € 8,- p.p. (inclusief drinken), kinderen 4 t/m 11 jaar € 4,-

Voorganger: Ds. Johan Wegerif (Nijverdal)

Voorganger: Ds. F. Buitink (Heino)