Archieven

Mini Bethelclub

Voor iedereen uit groep 7 en 8. Bij de clubleiding thuis.

Voorganger: Ds. P. van Veen (Harderwijk)

Jeugdclub 12+

Sintersoos! Voor iedereen van 12 jaar en ouder. In het jeugdhonk.

Crea-groep

De grote zaal is deze middag weer open voor iedereen die ervan houdt om creatief bezig te zijn. Iedereen is welkom!

Rondom Bethel

Gezellig samenzijn in de grote zaal. Iedereen is welkom!

Levende Woorden

Het Levende Woord voor de maand november is:

Sta op en schitter, je licht is gekomen, over jou schijnt de luister van de Heer. (Jesaja 60: 1)

U bent van harte welkom bij de familie Zevenbergen, Keppelerdijk 87.

We zien uit naar een goede bijeenkomst. Samen lerend, samen sterk in onze Here Jezus.

Geloofsonderricht 16+

Dit seizoen onder leiding van ds. Wegerif. Je bent van harte welkom!

Geloofsonderricht 12 t/m 15 jaar

Dit seizoen onder leiding van ds. Wegerif. Je bent van harte welkom!

Een muzikale reis rondom de Psalmen

Op de laatste zondag van het kerkelijk jaar, 25 november aanvang 19.30 uur, zal er een bijzondere zangavond worden gehouden met als thema; ‘Een muzikale reis rondom de Psalmen’.

Deze avond zal bestaan uit samenzang, koormuziek, muzikale intermezzi en gedichten die ieder op eigen wijze verweven zijn met de Psalmen. De Psalmen zullen in haar traditionele vorm te horen zijn, maar ook in een bijzondere uitvoering, de Geneefse Psalmen. Daarnaast zal ook componist J.S. Bach voorbij komen, die de vorige bijzondere zangavond centraal stond. Kortom; een uur vol rijke muziek, een uur van samen zingen, maar ook van samen gedenken op deze laatste zondag van het kerkelijk jaar. Na afloop is er gelegenheid om met elkaar na te praten onder het genot van een kopje koffie of thee in de grote zaal. Wij kijken er naar uit en hopen op uw en jouw komst! Van harte welkom de op 25 november om 19.30 uur. Met een muzikale groet!

Voorganger: Prop. Leon van den Dool (Nederhemert)