Archieven

Levende Woorden

De Bijbelstudie zal plaatsvinden aan de Keppelerdijk 87 te Enschede, bij de familie Zevenbergen.

Wees van harte welkom!

Lezing Christenen voor Israël

Dit voorjaar hoopt “Christenen voor Israël” drie avonden te organiseren bij ons in de Bethelkerk. Deze avonden zijn gepland op drie woensdagen: 27 maart, 3 april en 10 april 2019. Het wordt gehouden in de grote zaal van de Bethelkerk en start om 19.30 uur. Inloop 19.15 uur.

Levende Woorden

Wees van harte welkom!

Pannenkoekenrestaurant

Op zaterdag 23 maart is er weer een pannenkoekenrestaurant in de grote zaal van de Bethelkerk.

Geloofsonderricht Afsluiting

Afsluitingsavond met gezamenlijke activiteit. Je bent van harte welkom!

Mini Bethelclub

Voor iedereen uit groep 7 en 8. Bij de clubleiding thuis.

Voices of Bethel

Koorrepetitie in de grote zaal.

Voorganger: Dr. Hans Borst (Sleen)