Archieven

Eredienst

LET OP: Je kunt deze dienst alleen bezoeken als je je hebt aangemeld voor diensten, voor een specifieke dienst bent uitgenodigd en deze uitnodiging hebt geaccepteerd!

Aanmelden voor diensten kan via deze link.

Voor een ieder die niet in de dienst aanwezig kan zijn is er de mogelijk om diensten online mee te beleven.

Live kijken of later terugkijken kan via deze link.

Voorganger: Ds. Gunther Brandorf (Hardenberg)

Live kijken of later terugkijken kan via deze link.

Voorganger: Prop. Gerda van Vliet (Geesbrug)

Live kijken of later terugkijken kan via deze link.

Voorganger: Ds. Ferry Buitink (Heino)
Schriftlezingen: Jesaja 35: 1-7 en Handelingen 3: 1-10

Live kijken of later terugkijken kan via deze link.

Voorganger: Ds. Jonathan Zondag (Dedemsvaart)
Schriftlezingen: Jeremia 18: 1-13 en Romeinen 8: 31-39

Eredienst

LET OP: U kunt de dienst alleen bezoeken als u bent uitgenodigd door de kerkenraad!

Live kijken of later terugkijken kan via deze link.

Voorganger: Ds. R.A. Houtman (Epe)
Schriftlezing: Psalm 30

Huwelijksdienst

LET OP: U kunt de dienst alleen bezoeken als u bent uitgenodigd door het bruidspaar!

Bruidspaar: Arie Broere en Lisanne Jaarsma
Voorganger: Ds. J.C. Schuurman (Capelle aan den IJssel)

Huwelijksdienst

Bruidspaar: Corjan van den Brink en Lilian Offereins
Voorganger: Ds. R.A. Houtman (Epe)

Live kijken of later terugkijken kan via deze link.

Voorganger: Ds. J. Wegerif (Nijverdal)
Schriftlezing: Mattheüs 10: 16-33

Live kijken of later terugkijken kan via deze link.

Voorganger: Dr. J.C. Borst (Sleen)
Schriftlezingen: Ezechiël 47: 1-12 en Openbaring 22

Kerkdiensten in de maand juni

Vanaf zondag 7 juni 2020 gaan we als gemeente weer diensten organiseren op het reguliere tijdstip van 10 uur. We gaan de maand juni gebruiken om te oefenen. Dit doen we met kerkenraadsleden. Daarmee hebben we een omvang die goed binnen de limiet van 30 mensen blijft, maar ook één waarmee oefenen relevant is.

Juist omdat veel mensen niet aanwezig kunnen zijn, wordt de dienst live uitgezonden via kerkdienstgemist.nl.

Hoewel we naar een normale eredienst streven, zal toch een aantal dingen anders gaan dan we gewend zijn. Zo is de gemeentezang vervangen door een solist, geeft de ouderling van dienst de voorganger geen hand en collecteren we anders. We collecteren namelijk contactloos met de smartphone-app Givt. Op onze website staat een uitleg over het gebruik hiervan. Voor de dienst moet de app geïnstalleerd staan op de smartphone zodat u tijdens de dienst kan doneren. Mocht u niet beschikken over een smartphone, dan kun uiteraard ook geven door op de rekening van de kerkrentmeesters of diaconie te storten.

Na de dienst gaat de werkgroep de dienst evalueren en bespreken waar dingen anders moeten.