Bijbelgesprekskring

27-06-2017 19:30 - 21:30

Deze avond behandelen we hoofdstuk 9 en 10 uit het boekje van Open Doors met de volgende ontdekkingen: Ik wil het Woord van God koesteren en opbergen in mijn hart en Ik ga werk maken van gebed, want bidden helpt!

We treffen elkaar in de tussenzaal van de Bethelkerk.

Verwante activiteiten

• 07-07-2022 19:30 - 07-07-2022 21:30

Op donderdag 7 juli hebben we de laatste kringavond van dit seizoen. We zijn nog steeds bezig met het Bijbelboek Openbaring. Deze avond gaat het over hoofdstuk 16:17-23 en hoofdstuk 17. Dat is hoofdstuk 19 uit ‘Het Meesterwerk van God’.

Plaats: grote zaal van de Bethelkerk.