Voices of Bethel

De Bethelkerk heeft al jaren een gemengd kerkkoor met eigen dirigent: Voices of Bethel. Het kerkkoor is in 2000 opgericht. In die tijd benaderden een paar dames Bart Eenkhoorn met de vraag of hij geïnteresseerd was om het koor te dirigeren. Dat was net in een tijd dat hij besloten had al zijn muzikale activiteiten te staken. Toch bleek hij bereid om het koor te leiden en de rol van dirigent op zich te nemen. Hij is sinds die tijd de dirigent van het koor.

Doel van het koor is om te zingen tijdens speciale diensten. Elk jaar zingt het koor tijdens de kerstdienst. Om het jaar zingt het koor tijdens de paasdienst en de pinksterdienst. Daarnaast maakt het koor ook jaarlijks zijn opwachting tijdens een zangdienst. De leden van het koor komen van binnen en van buiten de Bethelkerk.

Voices of Bethel repeteert de 1e, 3e en eventueel de 5e maandag van de maand van 19:00-21:00 uur. Tijdens de repetities wordt goed, maar ook gezellig, gewerkt aan een zo mooi mogelijk eindresultaat. Het repertoire is breed; het motto van Voices of Bethel is dat er voor iedere smaak gezongen kan worden: opwekking, liedboek, klassiek, maar ook uit lichter repertoire.