Archieven

Inleiding op NBV21

Inleiding op de in oktober verschenen Nieuwe Bijbelvertaling revisie 2021 (NBV21). In de grote zaal.

Voor meer informatie, zie deze pagina.

Lezing Christenen voor Israël

Op een drietal donderdagavonden (30 januari, 6 februari en 27 februari) zal Henk Poot van Christenen voor Israël een lezing verzorgen in de Bethelkerk rond het thema “Israël en het evangelie van Johannes”. De lezing vindt steeds plaats in de grote zaal van de Bethelkerk en start om 19.30 uur. Inloop 19.15 uur. De toegang is gratis.

Lezing Christenen voor Israël

Dit voorjaar hoopt “Christenen voor Israël” drie avonden te organiseren bij ons in de Bethelkerk. Deze avonden zijn gepland op drie woensdagen: 27 maart, 3 april en 10 april 2019. Het wordt gehouden in de grote zaal van de Bethelkerk en start om 19.30 uur. Inloop 19.15 uur. De toegang is gratis.

Het thema voor de drie avonden is: “Abraham, de vriend van God”.

Henk Poot zal die avonden de lezingen verzorgen.

Een ieder is van harte welkom!