Aanmelden voor diensten

Kerktijd.nl

Vanaf juli kunt je diensten bezoeken als je je daarvoor aangemeld hebt. Na aanmelding wordt je opgenomen in een eerlijk en roulerend uitnodigingssysteem waarin iedereen evenveel kans heeft om een kerkdienst te bezoeken. Dit systeem heet Kerktijd.nl. Het systeem houdt zelf bij wie het langst geen kerkdienst heeft bezocht en daarom als eerste een uitnodigingsmail mag krijgen.

Je hoeft je slechts eenmaal aan te melden voor diensten. Met die aanmelding rouleer je mee voor alle diensten.

Uitnodigingen

Uitnodigingen voor diensten worden verstuurd via de email.

Krijg je een uitnodiging per email en wil je naar de dienst komen? Accepteer dan de uitnodiging. Pas dan wordt er plek voor je gereserveerd.

Kun je niet komen? Geef dan aan dat je niet komt. Je wordt dan gewoon een volgende dienst weer uitgenodigd. Reageer je niet op een uitnodiging per email? Dan neemt het systeem na 48 uur automatisch aan dat je niet komt.

Om je aan te melden voor kerkdiensten klik je op het onderstaande logo.

Voor de aanmelding is een e-mailadres nodig. Heb je geen e-mailadres? Meld je dan telefonisch aan. Zie de Bethelbode van juli/augustus voor gegevens.

Uitleg aanmelding

Op het aanmeldingsformulier moet het volgende worden ingevuld:

• Naam
  • E-mailadres: naar dit e-mailadres worden de uitnodigingen voor diensten verstuurd
  • Aantal kerkbezoekers: het aantal personen met wie je naar de dienst gaat. Dit kun je per dienst aanpassen. Kom je een keer met iemand minder? Pas het aantal dan even aan zodat je geen lege plek bezet houdt!
  • Wachtwoord: na aanmelding heb je een account op Kerktijd.nl waar je met je e-mailadres en wachtwoord op kan inloggen
  • Categorieën: vink hier de ochtenddienst aan

Als alles goed is ingevuld, klik dan op “Aanmelden”. Er wordt nu een e-mail verstuurd naar het opgegeven e-mailadres. In die mail zit een knop “Verifieer E-mailadres” die ingedrukt moet worden om de aanmelding te voltooien.

Om in te loggen op je account bij Kerktijd.nl volg je deze link:

Na inlog kun je het volgende wijzigen:

• Naam
  • Aantal bezoekers
  • Wachtwoord

Tevens kun je hier zien voor welke diensten je via de e-mail bent uitgenodigd.