Kringen

Jonge lidmatenkring

De jonge lidmatenkring is in 1997 ontstaan uit de belijdeniscatechesatie, vanuit het verlangen om met anderen door de spreken over de betekenis van de openbare geloofsbelijdenis. Inmiddels zijn de onderwerpen die behandeld worden breder dan alleen de openbare geloofsbelijdenis. Kringleden verzorgen afwisselend een inleiding. De kring komt in de oneven maanden samen bij één van de leden thuis. De kring staat open voor nieuwe leden.

Neem voor meer informatie over de jonge lidmatenkring contact met ons op via het contactformulier.

 

Bijbelgesprekskring

De Bijbelgesprekskring komt eens in de drie weken op donderdagavond bijeen op een wisselend adres. Per seizoen wordt gezamenlijk een Bijbelboek of onderwerp gekozen. De deelnemers bereiden beurtelings een inleiding voor, waarna het onderwerp van de avond verder wordt uitgediept.

Meer informatie over de Bijbelgesprekskring is te krijgen via het contactformulier.

 

Gebedsgroep

De gebedsgroep komt iedere week op maandagmiddag bijeen op een vast adres.

Meer informatie kunt u opvragen via het contactformulier op deze website.

 

Ondernemerskring

Deelnemers aan deze kring behoren niet enkel tot de Bethelkerk. Doel is om elkaar te steunen in de bezinning op geloof en zakendoen. De kring komt vijf keer per jaar bij elkaar, in de regel op de derde donderdag van de oneven maanden. De kring komt op een wisselend adres samen.

Meer weten over de ondernemerskring? Neem dan contact op via het contactformulier.

 

Rondom Bethel

Rondom Bethel is onze oudermiddag die wekelijks op donderdagmiddag plaatsvindt. We beginnen om 14.00 uur met een kopje koffie of thee en koekje erbij. Na gezellig te hebben bijgepraat worden er vaak een aantal liederen gezongen. Daarna is er tijd voor het spelen van een spel; Rummikub, sjoelen en eenmaal in de 6 weken Bingo met een prijsje. Tijdens de spelletjes drinken we wat en er is altijd wel een lekker hapje. Een paar keer in het jaar gaan we gezellig met elkaar eten, bijvoorbeeld stamppot, gourmet of Chinees.

Wilt u mee gaan doen? Neem dan even contact op met onze koster via het contactformulier.